Режисьор и фотограф от Лос Анджелис представя фото-изложба в подкрепа инициативата на I CAN TOO – Обичай планетата, обичай децата / #LoveOurPlanetLoveOurKids

Режисьорът и фотограф Ирина Иванов – IrrA и И АЗ МОГА / I CAN TOO ви канят на една специална изложба с фотографии – Обичай планетата, обичай децата / #LoveOurPlanetLoveOurKids, в която IrrA заснема частица от личния живот на популярни лица – в дома им, на работното им място или в тяхно любимо кътче.

Датата е 15 януари (сряда) 2020 г., 19:30 ч., мястото – Mishel ART Gallery в гр. София, ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 24.

Kойна Русева, Веси Бонева, Дидо (D2), Асен Блатечки, Калин Врачански, Орлин Павлов, Живко Петров са само част от лицата, чиито фотографии ще видите по време на изложбата.

Фото-изложбата е вдъхновена от инициативата на I CAN TOO – #LoveOurPlanetLoveOurKids, 

която информира обществото за влиянието на климатичните промени върху здравето на децата. Обичай планетата, обичай децата  цели да даде решения, които да противодействат и забавят климатичните промени, случващи се в момента. Идеята на инициативата е да образова и насърчи хората към ежедневни активности – като: рециклиране, засаждане на дървета, масови почиствания, използване на възобновяеми енергийни източници –  които положително да повлияят на околната среда. 

Проектът на IrrA разглежда идеята за бъдещето, като резултат от миналото и настоящето. 

Бъдещето ще бъде такова каквото го направим. В себе си то ще съдържа това, което е било преди и това, с което ние ще допринесем.” – споделя тя.

Отговорността за това, какво бъдеще и планета оставяме на следващото поколение е наша.  Промените, които искаме да видим в света, започват с нас.

IrrA и I CAN TOO се обединяват в реализирането на този проект, защото вярват, че ако искаме да променим нещо в обществото с максимално бърз ефект, то трябва да започнем с хората с най-силно социално въздействие, чийто пример се следва.

Чрез тези снимки и интервюта целим да провокираме социална позиция и осъзнатост, започвайки с примера на известни личности към това, как те се отнасят към проблема със замърсяването на природата и нейното въздействие върху децата. 

С тази изложба ви каним да се доближите поне малко до света на нашите лица и да се замислите над това, как И ВИЕ можете да бъдете част от положителната промяна.