TЪРГОВСКА ВЕРИГА ФАНТАСТИКО НАБРА 99 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ПРОГРАМА “МОБИЛЕН ТЕРАПЕВТ”

Есенната благотворителна кампания на ФАНТАСТИКО успя да набере 90 004 лв. в помощ на програмата на И АЗ МОГА / I CAN TOO – “Мобилен Терапевт” за подпомагане децата със специални нужди от Център за Надежда в София.

Средствата бяха набрани за по-малко от месец с помощта на дарения на касите на 42 супермаркета на веригата в София, Кюстендил и Елин Пелин.

Програма “Мобилен Терапевт” цели да осигури специализиран автомобил за над 50 деца с тежки увреждания от Център за Надежда, за да направи възможно предвижването им до него. Регулярната, двигателна рехабилитация за тези деца е животоподдържаща и липсата й може да доведе до сериозни последици и влошаване на състоянието им. Голяма част от семействата лишават децата си със специални нужди от терапия, именно поради липса на специализиран транспорт.

Благодарение на съвместната инициатива на ФАНТАСТИКО и И АЗ МОГА, ще бъде осигурен специализиран автомобил, оборудван с платформа за качване на инвалидни колички, с който децата от Център за Надежда ще могат да стигнат до своите рехабилитатори.

ФАНТАСТИКО и I CAN TOO БЛАГОДАРЯТ сърдечно на всички, които се включиха в кампанията, както за помощта, така и за доверието!

Подкрепата ни към Център за Надежда продължава!

Всеки, който желае, може да подкрепи каузата с финансови или нефинансови средства.

Благодарим Ви!