fbpx

Номинации и награди

2017

I CAN TOO с награда на Българската ПР Асоциация (BAPRA) за “Маркетинг с кауза” – за инициативата: “Когато поръчаш тениска I CAN TOO – помагаш на дете в нужда” / “Wear I CAN TOO T-shirt to Help Children in Need”.

2014

сп. Grazia – номинация на създателя и президент на I CAN TOO Нели Радева за „Жена на годината 2014″ в категория „Общество“.

2012

Създателят и Президент на И АЗ МОГА / I CAN TOO – Нели Радева e сред 25-те най-влиятелни жени в България за 2012 според сп. Forbes България.

2010

1. Награди „Заедно“ – И АЗ МОГА получава наградата за „Най-добра кампания“ за 2010 г.

2. I CAN TOO е номиниранa от ФПГИ в две от четирите категории на наградите „Заедно“ – за „Най-добра кампания на НПО“ и „Най-добра кампания за 2010″.

2009

1. Българският Хелзинкски Комитет – номинация на И АЗ МОГА като организация на годината за принос в защита правата на човека.

2. Списание Grazia:

– Номинация на Президента на I CAN TOO Нели Радева за „Жена на годината 2009″ в категория „Благотворителност“;

– Номинация и награда с приза „Посланик на И АЗ МОГА“ за лицата на инициативата – изпълнителите Алекс Раева, Мария Илиева, Криста и Виктория Терзийска от група Мастило, чиято ангажираност като посланици на добра воля служат като позитивен пример в обществото.