Нова линия тениски I CAN TOO – БЛАГОТВОРИ СЪС СТИЛ

И АЗ МОГА / I CAN TOO има удоволствието да ви представи нещо модерно, красиво и благотворително. След дълги години опит и постоянство, организацията с гордост реализира нова серия вдъхновения. Тениските I CAN TOO с различни дизайни са не просто подходящ аксесоар за ежедневието, а придават стил на нашата кауза – да помогнем на деца със специални нужди и техните семейства.
Вярваме, че за да настъпи промяна, трябва някой да направи първата крачка. Ние я направихме преди 12 години, когато създадохме И АЗ МОГА и тениските I CAN TOO, които се превърнаха в символ на благотворителност. Време е за новото им издание – линията БЛАГОТВОРИ СЪС СТИЛ. В тази колекция, създадена отново с много любов, вече може да изберете и летен топ без ръкави.

Придържайки се към минималистичния ни стил, тениските и потниците са отново черни и бели, с размери от S до L за дамите и от M до XL за господата.

Разгледайте ги внимателно, постарали сме се да има за всекиго по нещо, а когато изберете вашия дизайн – не се колебайте да ги поръчате: със съобщение във Fcebook или Instagram; на e-mail: office@icantoo.eu, или от нашия онлайн магазин. Много скоро ще ги получите топли, топли от печатницата и готови за носене с гордо вдигната глава.

И не забравяйте – селфитата ви с тях ще бъдат неповторими!