TRAP FEST 2019 – МЛАДЕЖКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА, ИЗКУСТВАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ

Готови ли сте за приключение! На 7 и 8 декември 2019 Фондация Тротоара, Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO и ученици от Софийска математическа гимназия, Национална природо математическа гимназия и други средни училища, обединяват усилия в организирането на уникален по рода си младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в София Тех Парк.

За трета поредна година събитието среща на едно място социално ангажирани млади хора от цялата страна, като и този път учениците са главни действащи лица по реализацията на програмата и обещават да бъде незабравима.

Гейминг, музика, творчески и научни работилници са само част от многобройните активности, които ще се случат под покрива на зала “Джон Атанасов” в два последователни дни от 11:00 до 20:00 ч. Очакват ви зони за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, театър, наука, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити, байкъри, хиксъри и много други.

Тази година приходите от фестивала са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), Фондация „Тротоара“ и Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO – всички с мисия да осигурят по-добра среда за младите хора и децата със специални нужди в България.

Не пропускайте събитието на годината! Споделете и с приятели!

* * *

~ Двудневен билет: 10 лева – важи за 2-ма!*

~ Еднодневен билет – на място

~ Вход свободен за деца и младежи със специални нужди, и техните семейства.

Билети можете да закупите на място или от:

~ Мрежата на Eventim

~ Bilet.bg

*Вземете своя билет преди събитието и можете да доведете още един човек безплатно!

Фестивалът се реализира с подкрепата на: m+w MediaNetworks, Dynacord, Arc Academy, Sofia Tech Park.

За повече информация:

Facebook Event

info@trotoara.com

office@icantoo.eu

+ 359 885 277342

+359 893 77 40 10